miercuri, 17 noiembrie 2010

Iubire cumparata [yaoi]~Capitolul 3

Totul decurge normal. Directorul isi tine discursul plicitisitor, in timp ce elevii stau cu telefonul in buzunar si castile in urechi, ascultand fel de fel de muzica. Ritsu il cauta cu privirea pe profesorul de care se ciocnise. Il vede in spate, stand pe un scaun si privind spre medalionul ce-l are la gat. Pare foarte semnificativ pentru el. Deodata simte cum ceva se intampla cu el. O roseata ciudata, care habar nu are ce inseamna, ii apare in obraji. Pune mainile pe fata dorind sa ascunda acea slabiciune de care da dovada.

"Ce se intampla cu mine? De ce imi bate inima asa tare? Ce inseamna asta? E prima oara cand simt asa ceva. Il vreau pe profesorul ala...si-l voi avea nu conteaza prin ce fel...chiar daca ar trebui sa-l droghez...va fii al meu...gandi acesta."

Profesorul ridica privirea si intalneste ochii plini de pasiune ai lui Ritsuka. Se uita unul la altul, fara ca nimic din jurul lor sa le atraga atentia. Fanteziile deja incep sa se strecoare in mintea baiatului. Simte cum sangele ii fierbe, cum focul pasiunii arde mocnit in el. Incepe sa simta o excitatie aparte pentru profesor. Oare este vorba doar de a face sex sau e ceva mai presus de asta?

Dupa cateva ore de plictiseala totala, directorul termina de zis tot ceea ce a avut. Printre sutele de reguli ce le au de respecat, se numara si interdictia ca elevii sa aiba o relatie mai mult decat strict profesionala cu profesorii, insa cine avea de gand s-o respecte? Putin il intereseaza pe Ritsuka daca ii permite cineva sau nu.

Elevii sunt poftiti in clase sa ia parte la prima ora de scoala. Ritsu paseste in sala de studiu. Isi arunca privirea pentru a vedea unde isi va petrece jumatate din zi. Clasa este luminoasa. Cele trei geamuri mari permit luminii sa intre nestingherita si sa mangaie cele trei randuri de banci. Tabla, carcera tuturor elevilor, se intinde pe peretele din fata clasei. Catedra profesorului este asemenenea unui birou cu multe sertare si incuietori ca intr-o inchisoare de maxima siguranta. Pe peretele de un portocaliu pal, sunt asezate doua harti foarte mari, una cu America si cealalta cu Japonia. Langa ele se pot observa tablouri cu scriitori celebri, ce au adus mandria Japoniei.

Toti asteapta ca Ritsuka sa isi aleaga o banca pana sa se aseze. Baiatul stramba din nas si se indreapta spre a treia de la geam. Ii place sa priveasca cerul si sa-si inece gandurile in infnitatea sa albastra ce acopera pamantul. Stie ca de undeva de acolo il priveste mama sa. Ii e atat de dor de ea. Chiar daca pare un baiat fara pic de suflet, asta este doar o masca ce o afiseaza in fata tuturor pentru ca sa para mai dur si sa fie respectat. Nu doreste sa raneasca pe nimeni, insa cirumstantele in care a trait pana acum, il determina sa apeleze la violenta. Se aseaza linistit in banca si-si intinde picioarele pe ea. Putin ii pasa ca este privit de ceilalti. Stie ca nu va fii deranjat de nimeni cat timp el detine puterea.

Langa el se aseaza o fata roscata , cu parul lung. se uita la el indelung si-i zambeste.Ochii ei rozalii par a-i urmari baiatului fiecare miscare. Ritsu o priveste atent, analizand-o de jos pana sus. Are o fustita rosie, in carouri ce-i pune foarte bine in evidenta picioarele superbe si posteriorul ademenitor. Camasa alba ii acopera sanii mari si mainile catifelate de printesa. O vesta visinie strange abdomenul fetei, scotand in evidenta un corp foarte bine facut si o talie mica. Fata sa nu este diferita de cea a unui inger. Buzele rosii par a cere sa fie sarutate, iar ochii sai cersesc pasiune. Spatele-i e acoperit de suvitele ondulate de par ce sunt stranse intr-o coada, iar bretonul ii acopera fruntea alba. Baiatul zambeste siret si inchide ochii intorcand capul spre geam, apoi cu o voce hotarata se adreseaza fetei.

-Tu, cine esti? Ia vino pana la mine. Imi place fata ta. Si ai un corp splendid.

Fata ezita putin, dar se ridica si se opreste langa baiat. Acesta nu asteapta nicio invitatie speciala si ii apuca barbia cu degetele, sarutand-o apasat. Limba sa isi face loc cu usurinta in gura fetei, care ramane uimita de gestul baiatului. Ritsu o trage la el in brate si o aseaza pe genunchi sai. Chiar ii place fata. I se pare interesanta, mai ales felul ei de a privi.

-Si, ia zimi tu, papusa, care e numele tau si ce cauti in scoala asta de retardati? intreba acesta, stiind totodata ca se jigneste si pe el. N-ai vreun curs de modelling?

-Um...Pai ma numesc Ayaka si cu privinta la liceu, ei bine m-am hotarat sa vin aici deoarece am auzit ca poti sa-ti duci veacul fara sa fii deranjat de nimeni. Mama mi-a zis pana sa moara ca , daca vreau sa scap de saracie, trebuie sa invat. Ei bine, nu am avut nevoie de asta pana acum. Corpul meu mi-a adus destui bani cand am pozat in reviste pentru adulti.

Ritsuka o priveste uimit. Parca se vede pe el prin ea. Incearca sa apeleze la orice mijloc pentru a razbii in viata. Isi da imediat seama ca parintii ei sunt la fel ca ai lui. De fapt tatal sau. Ce fel de parinte si-ar fii lasat copilul gol, in fata a milioane de oameni. Zambeste dulce si o saruta pe fata pe frunte. Gestul lui uimeste toata clasa. Toti au ramas cu gurile cascate, ca si cum ar fii vazut cine stie ce minunatie. Insa este un adevarat miracol ca Ritsuka sa se comporte bine cu cineva.

Usa se deschide si intra noul profesor de limba engleza, insa Ritsuka este prea ocupat cu buzele fetei pentru a observa ca cineva se indreapta cu pasi rapizi spre el.

-Vi se pare voua ca locul asta seamana cu un bordel? intreba indignat profesorul. Imediat in bancile voastre sau zburati amandoi afara.

Ritsuka intrerupe sarutul si ridica privirea plina de ura inspre persoana care indrazneste sa-l deranjeze. Ramane un pic uimit cand observa ca e chiar profesorul in care a intrat mai devreme. Da ochii peste cap si ii face semn fete sa se aseze la ea in banca.

-Ce naiba vrei, bosorog impotent? Nu vezi ca sunt ocupat. Ia mai bine veziti de preotia ta si scuteste-ma cu toate cacaturile tale. Dute-n...

-Baietasule, ai grija cum vorbesti. Nu uita ca aici eu dau comanda, tu o executi. Inchide gurita aia daca nu vrei sa ti-o inchid eu. Si crede-ma ca ma pricep mult mai bine la asta, decat vei sti tu vreodata! ii raspunse barbatul pe un ton rece, lingandu-si buzele rozalii si zambindu-i. Cat despre partea cu impotentul, asa o sa ajungi tu daca te mai bagi in tot felul de rahaturi. Crezi ca daca ai bani, poti cumpara tot? Nu observi ca n-ai niciun prieten adevarat care sa te sfatuiasca, ci numai sclavi care sa faca ceea ce doresti? Cu cati din clasa asta te-ai culcat? Ii pot numara doar aruncandu-mi o privire la chipul lor. Sa-ti iasa ideea aia fixa din cap, nu esti seful aici. Daca vrei sa te imblanzesc, te astept diseara la mine! ii sopteste profesorul la urche. Si apropo, care ziceai ca e numele tau?intreba acesta intorcandu-se cu spatele spre el.

Se uita la ceilalti elevi si se duce in fata clasei.

-Eu ma numesc Jeff Edzon si sunt noul vostru profesor de limba engleza. Nu vreau sa mai vad gesturi ca ale colegului vostru. Daca vreti chiar asa mult s-o faceti, luati-va o camera. Dar la mine in clasa faceti ce zic eu, fie ca aveti bani sau nu, eu va voi trata pe toti la fel, sa va fie clar. Ai inteles, domnule mandrie mare?

Ritsuka este turbat de furie. Profesorul ala stupid indrazneste sa comenteze la adresa lui. Dar ii va da el o lectie in seara asta, pe care nu o va uita niciodata. Nu ii place sa lase lucrurile nerezolvate. Vrea sa-l imblanzeasca, pentru asta va trebui sa-i arate ce fel de fiara poate sa fie.

-Ritsuka. Ritsuka Kenshin!Asta e numele meu, raspunse tanarul cu voce tare.

Profesorul deschide ochii mari si scapa carnetul din mana. Un tremur subit ii pune stapanire pe corp. Nu-si poate controla manile, ce par a se ridica spre gatul baiatului. Furia il orbeste, dar isi da seama inainte sa faca vreo prostie. Se apleaca, isi ia carnetul si se intoarce cu spatele la baiat, ignorandu-l complet. Ce se intampla cu el? De ce a reactionat asa? Oare este chiar vorba despre acea familie Kenshin sau este doar o pura intamplare. Insa caracterul baiatului, ii mai da un motiv sa creada ca este vorba despre aceleasi persoane. Forta de care da dovada, instinctul de a conduce il fac sa para acelasi om ingrozitor ca si tatal sau. Ar fi vrut sa faca ceva chiar acum, sa-l omoare. Insa nu e bine asa, trebuie sa-l faca sa sufere pana-n adancul sufletului. Dar cum va face asta?

Toata lectia a predat-o ganditor. Amintirile i-au invadat mintea ca un val urias ce-si face loc pe tarmul pustiu, luand cu el tot ce intalneste in fata sa. Stie ce trebuie sa faca. Il va cuceri pe baiat. Insa oare va putea? Pentru asta va trebui sa devina sclavul sau si sa respecte tot ce zice el. Cum sa faca asta cand personalitatea sa puternica nu-l lasa. Chiar daca are douazeci si trei de ani, inca este destul de tanar. Dar de ce a venit aici? Nu ca sa-si razbune tatal mort? Si se pare ca Dumnezeu a fost de partea sa si l-a intalnit pe fiul acelui criminal.

Ora trece greu. Elevii nu par a fi atenti la nimic din cele predate de el. Simte cum doi ochi reci ii urmaresc fiecare miscare. Intoarce privirea spre Ritsuka si ii zambeste siret. Ei bine, la acest mic suras, baiatul se inroseste ca un mar copt. Intoarce imediat capul spre geam si isi acopera obrajii cu palmele. Tine un creion in gura, din care musca ocazional, de fiecare data cand il priveste profesorul. In sfarsit, dupa o ora plina de chin, soneria se aude si elevii dau buzna afara. Singurul care nu se grabeste este Ritsuka. Asteapta ca toti sa iasa din clasa si zambeste siret, masarandu-l pe Jeff din cap pana-n picioare.

-Hei, tu nu pleca! afirma baiatul mergand spre profesor.

Se opreste la cativa centimetri de gura sa si ii arunca priviri pline de dorinta. Isi ridica mana si o strecoara pe sub camasa profesorului, pana ajunge in dreptul sfarcului pe care il ciupeste usor. Jeff inchide ochii, insa stie ca nu trebuie sa renunte daca vrea sa-si puna in aplicare planul. Se lasa si il trage si el pe Ritsuka mai aproape, incepand sa-l mangaie pe corp. Ritsuka isi musca buza si strange ochii, atunci cand profesorul ii atinge zona intima, strangand-o si masand-o in miscari lente si dureros de placute. Niciodata baiatul nu a mai avut astfel de simtiri. Extazul, placerea si un tremur ascuns ii pun stapanire pe trup. Isi apropie buzele de cele ale profesorului coborand incet spre gat, unde isi trece limba peste pielea sa fina, sarutandu-l. Putin il intereseaza daca vine cineva. Profesorul il impinge pe banca si ii desface picioarele, strecurandu-se printre el si sarutandu-i pasional gatul. Apoi ii ridica tricoul si isi trece limba peste abdomenul lui Ritsuaka. Deodata se deschide usa si cei doi sar ca arsi dupa masa. Mare noroc au avut ca nu i-a auzit nimeni sau asta au crezut ei, pentru ca pe usa tocmai a intrat fata de mai devreme, care lasa capul spre podea la vederea celor doi.

-Ah...ma...scuzati ca va deranjez, dar mi-a zis directorul ca sunteti chemat la directiune.

Spunand aceste cuvinte, fata iese in fuga din clasa si cei doi se uita unul la altul. E posibil sa-i fii vazut cineva si ei sa nu fi observat? Nu, nu avea cum, pentru ca sala se afla la etajul doi si usa a fost inchisa pana acum.

Jeff se intoarce, vrand sa plece, insa mana sa este prinsa de cea a lui Ritsuka si tras la el in brate. Un sarut apasat il face pe Jeff sa ramana cu ochii deschisi, simtind cum ceva se intampla in sufletul sau. Sangele fierbe si inima bate cu putere la fel ca a lui Ritsuka. Baiatul isi intoduce limba in gura profesorului, cercetand cu atentie fiecare coltisor. Ii atiinge fata cu mainile si cu mangaieri usoare, trecandu-si palmele prin parul argintiu al acestuia. Dupa cateva minute, in care buzele celor doi nu s-au despartit, profesorul iese din clasa si se indreapta spre biroul directorului, unde da peste petrecerea de bun venit. Rasufla usurat, stiind ca nimeni n-a aflat de micul lui secret cu elevul sau.

Orele zboara precum norii. Dupa ora de limba engleza, Ritsuka isi permite sa chiuleasca de la celelalte si sa stea in spatele scolii savurand o tigara si privind cerul. Se intreaba ce secrete mai ascunde acesta. Tot ce poate vedea este un adanc albastru. Oare acolo e si mama sa? Ii e atat de dor de ea...Isi aminteste toate lucrurile prin care a trecut de la moartea ei. Tatal sau s-a recasatorit cu o doamna din inalta societeate ce mai vea inca doi copii. El a fost tratat ceva in stilul Cenusaresei, nefiind iubit de nimeni.

Tatal sau i-a dat bani si i-a aranjat intalniri cu diferiti femei si barbati. Prima oara cand a facut sex cu cineva nu a fost din voia sa...a fost obligat. Si acum isi aduce aminte rugamintile adresate celui ce a parut ca vrea sa-i distruga viata si chiar a reusit. Isi aminteste forte lucid acele clipe pline de dezgust, cand strainul ii saruta copul si-si trecea limba prin zona sa intima. Ar fi protestat, dar mainile sale i-au fost legate de pat cu o ata rosie. Gura sa a fost obligata sa faca lucruri pe care niciodata nu ar fi crezut ca le va practica. Si prima patrundere nu a fost deloc facuta cu tandrete, ci din contra, a fost una foarte dureroasa. Ii e sila de corpul sau, chiar daca nu vrea sa recunoasca asta. A incercat sa-si puna capat zilelor dupa acea experienta oribila care la traumatizat, insa nu a reusit. Acum nu-l mai intereseaza ce se intampla cu el.

Dupa lungi asteptari, iata ca seara si-a facut aparitia. Se ridica dupa banca si se opreste in fata portii, unde il vede pe profesor.

-Am venit sa ma imblanzesti! zambeste Ritsuka siret. Esti sigur ca poti tine pasul cu mine si la vorbe si in pat?

-Urca in masina! afirma profesorul.Am sa-ti arat acasa, cat de bun pot fii la toate.

Cei doi se uita unul la altul si pornesc spre casa lui Jeff. Cat timp au mers, niciunul nu a intrebat nimic, stiind ca n-are niciun folos. Apartamentul profesorului nu este departe. Dupa o ora de merrs cu masina, au ajuns in fata lui. Au coborat si au urcat in bloc care, pe cat de mic pare de afara, pe atat de mare este interiorul.

Locul in care locuieste Jeff este foarte frumos. Sufrageria este mobilata cu bun gust. Canapeaua verde se intinde in mijlocul acesteia si plasma sta lipita de perete. Un pian este asezat in colt, iar biblioteca se observa plina de carti cu titluri foarte interesante. Peretii vernili dau o infatisare cat mai naturala camerei, iar un mic bar sta asezat in celalat colt al ei. Baiatul insa nu ramane uimit, pentru ca si casa sa este la fel de luxoasa.

Este tras de profesor si dus in dormitor, unde este aruncat in pat. Nu mai apuca sa observe infatisarea acestuia, pentru ca intunericul domnea in camera, ascunzand toate secretele acesteia in taramul sau misterios. Jeff isi da tricoul si camasa jos, lasand sa iasa la iveala un abdomen impresionant. Se pot numara patratele de pe trupul sau. Ritsu ramane putin ganditor, cu privirea spre trupul in extaz al celuilalt, insa este trezit de corpul fierbinte de pe el. Jeff ii ridica tricoul si-i saruta abdomenul, trecandu-si limba peste sfarcurile baiatului si muscandui-le incet. Un geamat plin de placere si-a facut loc printre buzele infierbantate ale lui Ritsuka. In cateva minute baiatul ramane dezbracat. Profesorul se ridica in genunchi deasupra sa, admirand acel mic trup de langa el, apoi se apleaca si ii saruta gatul urcand spre buze, muscand-o pe cea de jos pana cand se iveste un fir de sange, pe care acesta il linge pofticios. Isi strecoara limba in gura baiatului si strabate cu mainile sale tot trupul lui Ritsuka.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu