miercuri, 17 noiembrie 2010

Amintiri uitate [yaoi] -Capitolul 6

Il privea speriat . Isi zice in mintea sa ca nu va putea sa scape din mainile baiatului . Insa , oare chiar asta vroia ? Nu stia daca sa se lasa prada sentimentelor sau sa se impuna in fata lui . Inghiti in sec , inchizand ochii si ramanand visator in bratele acestuia . Ray se opri uitandu-se la baiat si zambi . Inca nu deschisese ochii . Inca era prins in mrejele sarutului .
-Ti-a placut , nu-i asa ? intreba vedeta .
Thony il privi confuz si ii dadu o palma peste fata suparat . Ray il masura din cap pana-n picioare si nu zise nimic .Thony stia ca acea palma nu fusese pentru ca il sarutase , ci pentru ca lui chiar ii placuse . Cum se putea asa ceva ? Pentru Dumnezeu , de ce era atat de confuz ?
Ray il lua de mana si-l duse pe canapeaua din salon si-l aseza , spunandu-i:
-Asteapta-ma aici ! Ma schimb si putem pleca la masa.
-Bi...bine ! E sansa mea sa fug ! se gandi acesta .
Ray urca scarile si se duse in dormitorul sau . Thony il urmari atent si cand vazu ca a disparut , se ridica si se indrepta catre usa . Puse mana pe clanta , insa un fior ii strabatu corpul.Ce se intampla cu el ? De ce nu putea sa deschida usa ? Parca il durea sa plece . Se intoarse si se aseza pe fotoliu privind in gol . Ce facuse baiatul asta din el de era atat de confuz ?
Intr-un sfert de ora , Ray cobora . Il vazu pe Thony stand trist si ganditor , poate speriat , poate doar surprins de ce se intamplase . El nu intelese ca acel sarut nu a fost ceva intamplator , ci din contra ; pentru cantaret a fost cel mai bun lucru care i se putea intampla . Vedeta se gandi bine la ce urma sa faca si pasi pe scarile casei , coborand spre baiat .
-Mergem ? intreba Ray .
Thony tresari la auzul vocii acestuia .
-Si...sigur!
Cei doi se urcara in masina si pornira spre restaurantul la care cantaretul facuse rezervare . In masina , o liniste apasatoare se simtea . Thony nu spunea nimic , ci doar ridica din cand in cand capul spre fata cantaretului.
Soarele stralucea si o briza se simtea prin parul baiatului . Inchise ochii si ridica privirea spre Ray , ce era concentrat la drum.Chiar era frumos.Paru-i flutura in vantul capricios cu adierile sale parca special pentru ei . Ochi-i straluceau in soarele briant . Albastrul-argintiu ii dadea o infatisare de inger.Soarele ce-si reflecta razele sale briante in ochii lui profunzi , ii facea sa para doua franturi de safire . Inima ii batea din ce in ce mai rapid . De ce-i placea atat de mult sa-l priveasca ? Ii era atat de drag... si daca acel sarut schimbase ceva ?
-Ma privesti de parca ai vrea sa mai facem o data ceea ce am facut mai devreme?
-Im...impertinentule ! obsedat pervers ce esti !...spuse baiatul bosumflat . Ce s-a intamplat nu a fost decat o greseala ! Atat ! ... Auzi si tu....sa ma....Doamne !
Intr-un final , dupa ceva timp in care cei doi se privira cand unul , cand altul , ajunsera la restaurantul unde facusera rezervarea . Cei doi coborara din masina . Angajatii venira si luara automobilul sa il parcheze . Ospatarii ii invitara pe cei doi inauntru . Toata lumea ii privea . Noroc ca locurile lor erau undeva departe de privirile insistente ale celorlalti . Baiatul il urma linistit prin multimea de mese albe , pline de tacamuri . Scaunele aveau pe spatar funde rosii si dadeau o imagine foarte luxoasa restaurantului .
Cei doi se asezara la masa . Ospatarul veni sa le ia comanda.
-As dori niste Paste italienesti "Pansquella" ,cu sos de "Cassablance" si un vin "Cabernet Sauvignon Gere" , multumesc mult ! spuse cantaretul .
Thony privea cartea de meniuri . In ce limba scria acolo ? Numai retete cat mai ciudate posibile ."Cirripede cio salsa piccante",ce-o fi asta ?se gandi el . Hai sa incercam . Baiatul dadu comanda fara sa stie nici macar ce a luat . Ospatarul se uita la el si pleca .
Baietii ramasera singuri in separeu , privindu-se din cand in cand .
-Thony , esti suparat pe mine ? intreba Ray lingusitor . Nu era felul sau sa fie asa , dar acum cand il vedea pe baiat ar fi dat orice ca sa fie al lui .
-Eu...nu ! zambi el , intorcand capul . De ce as fii suparat ? A fost doar o greseala , nu-i asa ? spune-mi te rog asta !
-Thony...Am venit aici sa-ti spun ceva ! Sper sa accepti ! zise acesta .
-O propunere...mie ?
-Vino cu mine in Franta pentru cateva zile ! Am niste afaceri de facut si-mi trebuie o secretara ! zise acesta.
Thony il privi uimit. "O secretara ?" , zise acesta in gandul sau.
-Am eu fata de femeie ? Mai ales de secretara ! Gaseste-ti pe altcineva , ca-s atatea fete care pot fii cu tine . Nu vezi ca atunci cand treci pe strazi toate te sorb din priviri ? Mai au putin si se arunca peste tine . Eu habar n-am ce face o secretara , zise acesta . Desi nu pote fi greu de ghicit ! Daca stau sa ma gandesc , cuvantul e compus din "secret" si "ara" . Da ! Doua cuvinte total diferite . O insemna cineva care ara secrete . Dar secrete...? intreba baiatul nelamurit ? Cum sa ari secrete ? trebuie sa mai fie ceva.a...stiu ! secretul e o planta ! da...m-am luminat .
Vazand fata pe care o facuse Thony , Ray incepu sa rada cu pofta . Era atat de scump puştiul , incat iti venea sa-l mananci , nu alta. . Privirea sa spunea atatea . Nu aveai nevoie de cuvintele sale pentru a-i intelege durerea , fericirea . Inima sa ascundea tainele unui trecut sobru , in care cuvintele nu erau de ajuns pentru a putea fii auzit , ochii nu erau de ajuns pentru a vedea ce se intampla in jurul tau . Ce inima plapanda se zbatea in incercarea sa de a reveni la viata .
Vedeta ridica mana si ii cuprinse fata cu palma sa . Era atat de moale , de calda , incat cu greu rezistai sa nu te apropii de acea persoana , s-o prinzi in bratele tale si s-o strangi , pana cand inima sa se uneste cu a ta si amandoi va continuati zborul spre infinitul plin de iubire , unde nimeni si nimic nu sta in calea fericirii .
-Sti ce vreau sa fac acum ? il intreba Ray.
Thony il privea in ochi . Parca nici el nu ar fi vrut sa-i dea drumul , ci sa-l stranga aproape de inima sa , ce se intampla cu el ? Ce era sentimentul asta de caldura ? inchise ochii si incepu sa tremure . De ce nu a putut sa continuie sa-l priveasca in ochi ? Insa vedeta ii dadu drumul . Nu-l saruta , nu-l mangaie . Era doar o atingere . O atingere ciudata .Sentimentele incepeau deja sa se amestece.
Baiatul deschise ochii . De ce nu l-a sarutat ? Si-ar fi dorit macar o data sa-i mai simta buzele fierbinti , insa nu...cantaretul s-a oprit . Era doar un joc ? Totul era doar o minciuna...cu siguranta Ray nu dorea decat sa-si satisfaca o dorinta . Se uita la el si-si musca buzele . Ce se va intampla daca atunci cand se vor duce acasa s-ar saruta ? Thony isi dadu seama ca l-ar fi lasat sa se culce cu el chiar daca era doar un joc...isi doreste atat de mult sa fie cu el , incat...ar fi facut orice numai sa fie alaturi de Ray .
-Thony!
Baiatul insa nu raspunse . Era prea cufundat in ganduri ca sa auda ceva de la prietenul sau .
-Thony ! tipa aceesta . Revino pe Pamant ! Vroiam sa-ti zic, daca maine ti-ar placea sa ma insotesti ? Cum ziceam de altfel .
-Eu ?! Nu ! spuse acesta hotarat ! In niciun caz nu o sa-mi schimb decizia si punct ! hm...inalta Thony capul mandru .
Ray insa stia ca se va razgandi si maine va fi cu el in avion .
Ospatarul veni cu mancarea . Puse cele doua platouri , multumi pentru bacsis, le ura pofta buna si pleca .
Thony se uita la Ray cum manca apuca furculita infometat , luand o gura plina de mancare , cand se inrosi la fata mai rau ca un rac . Ray isi indrepta privirea spre el , nestiind ce a patit baiatul .
-P...p..picant ! Arde ! tipa acesta in gura mare si lua repede sticla de vin si o dadu pe gat . Pana la ultima picatura , dupa care il privi pe Ray cu ochii mai mult inchisi intorcand capul intr-o parte ca un catelus .
-Ra...de ce ai patru ochi ! Tata zicea ca nu exista monstri...
Vedeta isi dadu una peste cap . Thony era crita . Comanda o cafea pentru prietenul sau , ca sa se mai trezeasca putin din buimaceala .
Peste cateva ore , cei doi plecara . Thony isi tara corpul , sprijinindu-se de Ray . Noroc ca nu era nici un reporter sa le faca poze . Se urcara in masina si pornira spre apartamentul lui Thony .
-Ray,opreste!
-Ce-ai nebunule!De ce sa opresc?
-Ray opreste!
-Esti...
-Vomit!
Vedeta puse frana brusc si Thony , fara sa vrea varsa pe bordul masinii , pe parbriz ,pe mocheta . Isi puse mana la gura si il privi pe Ray , care mai avea putin si exploda de nervi.
-Esti bine?intreba vedeta . Ajungem acum ! Culca-te daca vrei . Uite si servetele umede pe care te poti sterge .
-Imi pare rau!zise baiatul .
Intr-un final cei doi erau la apartamentul lui Thony . Ray se uita la el . Nu prea arata bine . Era palid , puteai sa citesti suferinta in ochii sai. Vedeta se apropie de el , vrand sa-l sarute , insa Thony nu mai vroia . De ce sa sufere asa ?
-Nu mai vreau...Lasa-ma sa plec ! tipa el .
Ray nu-i dadu drumul . Il tinea strans . Se uita in ochii sai . Erau mai frumosi ca cerul azuriu . Doua stele , ce straluceau pe un fundal negru plin de tristete .
-Te urasc ! Nu sti cand sa te opresti , tipa baiatul cu lacrimi in ochi . Esti cel mai rau lucru ce exista...nici nu trebuia sa te fii nascut ! Din cauza ta patesc asta...Nu sti decat sa provoci suferinta ! D-aia nu te-au iubit pa....Deodata se opri . Isi dadu seama de prostia ce o spusese . Puse mana la gura . Eu...Nu am vrut sa...Mie,,,
-Coboara ! Nu vreau sa te mai vad ! Ce crezi ca daca eu am bani , asta insemna ca sunt fericit ? Nu ! Crezi ca doar tu ai suferit pana acum ?Ca esti singurul ? Habar n-ai cum e sa fii uitat la gradinita , sa fii batut din cauza ca ai gresit ceva....sa fii inchis in camera zile in sir , daca s-a lovit fratele tau...Habar n-ai asta ! se rasti Ray cu lacrimi in ochi . Pleaca ! Nu vreau sa te mai vad niciodata ! Ai inteles ? Dispari .
Thony il privi si vru sa-l ia in brate , insa Ray il respinse . Vazand ca nu mai are ce face , tanarul cobori din masina si vedeta porni cu viteza fara sa zica nimic . Baiatul urca in bloc si deschise usa . Il intampina Yuri , ca de obicei cu zambetul pe buze , insa Thony ii sari in brate plangand .
-Ce sunt eu pentru Ray ? O jucarie ? Un nimic...De ce face asta ? De ce nu pot sa-i rezist ?
Yuri il stranse la pieptul lui . De ce trebuia sa sufere asa rau?I
-Ma va ierta ?! I-am zis de parintii lui ceva ce nu ar fi trebuit .
-I-ai zis de parintii lui ? Nu trebuia . Am sa-ti povestesc ceva . Cand eram mici , de fecare data lipsea cateva zile de acasa si cand venea era atat de trist . Parea gol pe dinauntru . Nu l-am vazut niciodata razand . Intr-o zi , am intrat in baie si el era sub dus . I-am vazut corpul . Era vanat tot...cand si-a dat seama ca sunt acolo , a tras cabina dusului . L-am intrebat ce a patit si mi-a zis ca nu e treaba mea . Altadata , eu ma jucam cu mingea si am spart o vaza antica de milioane de euro . Tatal meu , cand a venit de la servici si a gasit vaza sparta , s-a indreptat la noi si ne-a intrebat cine a spart-o . Fratele meu nu m-a lasat sa zic nimic si a zis ca el a spart-o . Am incercat sa spun ca nu e adevarat , insa nu m-a lasat . Atunci tata l-a luat de haine si l-a dus intr-o camera . Pana sa-l bage acolo , Ray s-a uitat la mine si mi-a zis ca e in regula , zambindu-mi . Nu stiu ce s-a intamplat , insa cand s-a intors peste cateva zile , nu mai vorbea , nu manca ; isi desenase un cerc in care statea tot timpul .
Thony asculta si nu-i venea sa creada . El nu trecuse prin asa ceva niciodata . Nici copilaria sa nu fusese fericita , dar el macar invatase sa zambeasca , insa sufletul lui Ray era negru , dezolant . Un desert intunecat , un suflet pribeag in care nimic nu mai era viu...nici un gand...o amintire...un sentiment...Era gol ca universul nemarginit . Stelele erau sperante , ce se stinsesera sub imperiul lacrimilor .
Baiatul se gandi bine la ce urma sa faca si zambi.
-Yuri,eu plec pentru cateva zile ! Crezi ca o sa te descuri singur ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu