miercuri, 17 noiembrie 2010

Iubire cumparata [yaoi]~Capitolul 1

Prima zi de liceu. Ca de obicei, elevii se inghesuie la portile acestuia. Este o zi insorita. Peste centrul orasului Tokio, caldura incepe sa imprastie razele soarelui. Totul pare sa mearga perfect, insa acestea sunt doar aparente. Liceul este unul mare. Culoarea sa verde in combinatie cu stralucirea luminii, il fac sa para un adevarat palat. Scarile parca te conduc spre o noua lume, o lume unde profesorii sunt stapanii si elevii sclavii lor. Insa oare chiar asa e?

Pe portile liceului intra un grup de patru baieti. La vederea lor, toata lumea s-a oprit din orice alta activitate. Il privesc pe baiatul din mijlocul grupului. Este foarte frumos. Parul sau castaniu, in lumina brianta ce deseneaza pe fata sa mici umbre, devine un albastru intunecat, ca o mare involburata. Ochii sai sunt foarte patrunzatori. Frumusetea lor poate fii admirata de oricine, indiferent cat de bogata sau cat de saraca este persoana aceea. Tanarul are un suras minunat. Te vrajeste doar privindu-te, te ameteste doar zambindu-ti si te innebuneste daca te atinge chiar si cu un fir de par. Este imbracat intr-o pereche de pantaloni albastrii cu buzunare, ce-i pun in evidenta musculatura picioarelor. Un maieu alb cu dungi albastre ii arata pectoralii sai superbi. Manecile nu fac parte din bluza, ci sunt desprinse. Niste manusi negre acopera doar doua dintre degete si la gat are un medalion cu un cristal foarte frumos, iar in picioare o pereche de tenesi albi .

Tot ce tine de el este nepretutit, mai ales ca este cel mai celebu baiat din liceu. Tatal sau este chiar directorul si actionarul principal al acestei institutii si a multor altora. Faptul ca are bani, putere, il face pe elev sa creada ca el merita tot si el ar trebui sa detina tot.

Acesta pasi prin multimea ce s-a dat de o parte de alta , ca si cum el este o vedeta si ceilalti sclavii lui. Asa se si crede. Mergand spre intrarea principala, observa un baiat rezemat de usa. Nu i-a aratat respect si acest lucru nu il face deloc fericit. Fata sa capata o expresie aspra, ochii sai devin infricosatori. Scrasneste din dinti, lasand sa iasa la iveala furia ce o are pe strainul ce nu vrea sa se dea la o parte.

Insa nervozitatea sa este curmata de un zambet sarcastic. Ajuns in fata usii, se opreste si-l analiza pe cel din fata lui. Nu arata deloc rau, de fapt chiar il impresioneaza infatisarea acestuia. Parul de culoare mov inchis ii da un aer de rebel. Cateva suvite se pot distinge atarnand pe chipul sau angelic. Ochii verzi par un ocean plin de smaralde ce-si oglindesc frumustea nemuritoare in pustietatea intunecata, pana in adancul obscur. Are o jacheta neagra pe el, si o bluza alba ce-i arata trupul bine lucrat. Pantalonii negrii, sunt stransi cu o curea imprimata cu mici desene . La gat are un colt de rechin din argint, prins intr-o ata neagra, iar in picioare poarta o pereche de adidasi.

Privirile celor doi se intalnesc. O senaztie foarte ciudata le strabate corpurile. Fara sa mai stea pe ganduri, fiul directorului se apropie cu indrazneala de celalat baiat si il trage de mana cu putere, aruncandu-l pe scari.

-Cine te crezi sa stai in fata mea? Nu uita, poate nu ma cunosti, eu sunt Ritsuka Kenshin asa ca tu ar trebui sa-mi arati respect, ai inteles? Sper sa nu mai indraznesti sa-mi nesocotesti ordinele! tipa Ritsuka, apucandu-l pe celalat de fata si ridicandu-i-o spre el. Nu uita, eu sunt stapanul , tu esti sclavul meu...Tu si ei toti!

La auzul acestor cuvinte tanarul deschide ochii larg. Nu-i vine sa creada ce tocmai a fost umilit de unul dintre cei mai bogati baieti din liceu. Ura asta. De fiecare data, el trebuia sa fie seful, insa de data asta, Ritsuka i-a luat-o inainte.

-Ce idiot esti! incepu tanarul sa rada ironic. Nici n-am auzit de tine! Inca un nimeni care crede ca e totul...ma faceti sa rad! tipa baiatul, ridicandu-se de pe scarile reci. Eu sunt Raito Kaizawa. Sa nu ma intelegi gresit. Numele meu va fi cel mai respectat din tot liceul si nu altul. Cat cu ordinele tale, poti sa ti le bagi undeva! Pentru mine nu exista asa ceva, copil de bani gata! Asa ca misca din fata mea pana nu te lipesc si te pun in loc de covor...

Ritsuka il privi ridicand din spranceana. La coltul gurii aparu un zambet siret.

-Kiro, Axel tineti-l in picioare!

Cei doi fac intocmai cum zice baiatul. Kiro este cel mai bun prieten al lui Ritsuka. Seamana foarte mult intre ei. Acelasi par rebel si albastru ca marea il are si Kiro, insa mai deschis. Ochii sai marini iti topesc sufletul, facandu-te sa te indragostesti de el la prima vedere. O jacheta neagra, lunga, ce acopera camasa de aceeasi culoare, sta ca turnata pe el. Pantalonii la fel, facandu-l sa para un inger al mortii. Celalat tanar, Axel, este brunet si are niste suvite lungi ce-i contureaza fata. Ochii inchisi la culoare par ai unei vipere gata sa atace oricand este amenintata. Si asta si are de gand, livrandu-i un picior in burta lui Raito, apoi apucandu-l de par si ridicandu-l. De cealalta parte, Kiro il tine de maini, strangandu-l foarte tare pana cand se aude un scancet de durere din partea lui Raito. Ritsuka pare foarte satisfacut de durerea provocata baiatului. Isi apropie buzele de chipul sau si isi trece limba peste gura sa, ca un devorator de carne vie, ce-ti suge si cel mai mic strop de inocenta din suflet. Ii prinde fata intr-o stransoare puternica si-i desclesteaza buzele, lasandu-si limba sa exploreze toate locurile necunoscute din gura celuilalt, muscandu-l uneori pe tanar pana cand i se inrosesc buzele.

Toti ceilalti din curtea liceului au ramas cu gura cascata la fapta baiatului. Si nu pentru ca n-au mai vazut asa ceva, ci tocmai pentru ca poate si-ar fi dorit sa fie ei in locul celuilalt. Ei sa simta atingerile fierbinti ale lui Ritsuka si gustul buzelor sale, al saruturilor pline de pasiune.

Saracul Raito a ramas incremenit. Nu mai misca, nu clipeste, ci doar traieste acele simtiri pline de extaz pe care celalalt a reusit sa i le provoace. Ritsuka rupe sarutul, lasandu-l pe tanar cu ochii atintiti asupra chipului sau. Se poate vedea culoarea rozalie a obrajilor, ce nu inceteaza sa-si schimbe nuanta de la cea naturala, la una asemenea petalelor sangerii de trandafiri.

Dupa cateva momente de visare profunda, poate chiar de inconstienta, Raito isi da seama ca nu este bine ceea ce tocmai au facut si marea problema este ca si lui i-a placut chiar foarte mult.

-Luati-l si veniti cu mine! ordona fiul directorului. Se pare ca o sa ma distrez cateva ore pana la inceputul cursurilor.

Kiro insa intoarce capul, pe fata sa observandu-se o umbra de tristete, ca si cum suferinta i-a pus stapanire pe suflet asemeni unei boli molipsitoare. Pana la urma asta e iubirea, nu? Si asta este exact ceea ce simte Kiro pentru Ritsuka. O dragoste mai presus de prietenie, un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte, ci doar simtit de o inima curata si inocenta. Insa el...Ritsuka nu simte acelasi lucru. Stie asta si inca mai sta cu el, isi doreste doar sa-l apere, chiar daca il trateaza ca pe sclavul sau.

Tanarul bogat il priveste pe prietenul sau si zambeste. Se apropie de chipul sau inecat in durere si il saruta apasat. Celalalt insa nu se opune, ci din contra, ii face jocul baiatului. Vrea sa-i daruiasca toata dragostea sa in acel sarut, sa-l contagieze, insa sangele de gheata a lui Ritsuka probabil detine un antivirus. Limbile celor doi se intalnesc, masandu-se una pe alta. Ritsu deschide ochii si-l priveste de Kiro, ce pare prins in mrejele acelui sarut. Il indeparteaza si ii zambeste dulce, Kiro simte cum i se sfasie inima. Stie ca prietenul sau nu vrea decat distractie. Ritsuka le face un semn si cei doi il prind strans pe Raito, urmandu-l pe baiat. Urmatoarea destinatie a fost un birou. Kiro si Axel il arunca pe baiat pe canapea, legandu-i mainile cu o sfoara ce fusese folosita la prinderea unui poiect stiintific facut de niste vechi elevi si lasat ca surpriza pentru profesori , pentru ora de chimie, avand ca poza pe doamna de chimie, o batrana de saizeci de ani imbracata in costum de baie. Titlul este foarte bine ales "Reactia de combinare: Ce iese daca adaugi douazeci de ani de cariera in invatamant, o tenta de a te calugari si o pseudo-dantura? O baba sclerozata si virgina" .

Poate ca e amuzant proiectul, dar se pare ca pe Ritsuka nu-l prea intereseaza de el, ci mai mult descoperirea corpului lui Raito. Le face semn celor doi sa plece si ramane singur cu baiatul. Se lungeste peste trupul sau firav si ii da tricoul jos, trecandu-si buzele peste trupul fierbinte de sub el.

-Opreste-te, ce crezi ca faci? Da-mi drumul, tipa Raito in timp ce se zbate in ghearele unei fiare de neoprit. Insa degeaba, pentru ca cel de deasupra sa nu are de gand sa cedeze pana nu il face sa-si inghita civintele.

- Mi se pare mie sau e prima data pentru tine? zambi pervers Ritsuka. Atunci am sa fiu mai bland, insa degeaba de zbati, n-ai sa scapi din mainile mele nici intr-o mie de ani. Te vreau, te doresc si nu pot sa nu ard de placere cand iti simt trupul lipit de al meu, tremurand. Asa ca imi pare rau, dar...

Ritsuka ii deschide pantalonii si ii trage dupa el. La fel face si cu imbracamintea sa. Acum sunt goi. Ritsu isi saruta prada, pana cand simte cum toata vlaga din ea se duce, lasand-o lipsita de aparare. Coboara din ce in ce mai mult, inspre gat unde are grija ca printre sarutarile sale pasionante, sa aplice si o muscatura, cu ajutorul careia sa-i dea sangele lui Raito si atunci sa-i acapareze rana cu limba sa, precum un bandaj.

Raito tremura sub dominatia lui Ritsu, care ii saruta abdomenul si-si trece necontenit limba suava desenand mici cercuri pe trupul bine facut al celui de sub el. Ajunge intr-o zona mult prea sensibila pentru Raito si din gura baiatului iese un geamat plin de placere. Ritsu zambind incepe sa urce din nou spre gatul baiatului, muscandu-l de cate ori are ocazia. Cand l-a patruns, Raito a mai scos un gemat plin de ardoare. Lacrimile i se scurg fara a le putea controla, provocate de o durere mare. Insa Ritsu nu-l lasa sa se mai gandeasca la nimic si-i acapareaza gura cu un sarut apasat. I-a supt lacrimile si i-a sarutat ochii, luandu-l in brate si desfacandu-i sfoara de la maini. Urmele lasate de acestea se pot observa. Insa degeaba l-a dezlegat; Raito lasa mainile pe langa el, parca prins intr-o trauma.

- E in regula! sopti Ritsuka. Totul va fi bine...ma spuse el si isi continua patrunderea. Raito strangea tare de mana lui Ritsu inchizand ochii scaldati in lacrimi.De ce? De ce nu pot reactiona? Chiar daca mainile mele sunt libere, de ce nu pot sa-l imping, ce-i placerea asta care o simt? Mi-e frica."

Sute de ganduri invadeaza mintea baiatului. Dupa o ora fierbinte, in care Ritsuka nu se opreste din sarutari si atingeri din ce in ce mai pasionante, totul s-a terminat. Ritsu il ia in brate pe celalat si pune capul pe pieptul sau zambind siret.

-Gata! Acum imi apartii si vei face ce vreau eu, fie ca iti convine, fie ca nu, vei fi sclavul meu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu